Vanliga frågor

Varför blev jag mutad?

Om du har blivit mutad på servern så innebär det att du inte får skriva i chatten. Vi utfärdar den här typen av straff till användare som inte påverkar spelet med sina handlingar utan snarare missbrukar sina chattbehörigheter. Du kan ha blivit mutad för tex:
  • Elak mot andra spelare
  • Spammat i chatten även efter tillsägelse eller varning
  • Olämpliga ord
  • Reklam
  • inte lyssnat på staff
 

Varför har jag blivit bannlyst?

Att bli bannlyst från 90gQopen gör att du inte kan logga in på servern. Detta kan vara en tillfällig eller permanent bannlysning. En bannlysning kan ha blivit lagd för att  bekämpa spelare som påverkar spelupplevelsen för andra användare negativt. Detta inkluderar, men är inte begränsat till:
  • Hacks
  • Scamming
  • Glitchar
  • Påhopp
  • MCleaks-konto
 
Större delen av bannlysningarna gjorda på servern görs av vårt staff-team, detta är personer vi valt ut som vi anser gör ett bra jobb med att hjälpa servern och att de har samma vision för reglerna som vi. Med detta sagt så kan det alltid uppstå konflikter kring de straff som ges då folk tolkar saker olika. Om detta skulle uppstå vänligen vänd er till Administratörerna/ledningen via discord. https://discord.gg/5q8FwNH Vänligen notera att hota eller på något sätt attackera en mod eller någon i staff personligen kommer inte att få din ban borttagen.

Var medveten att om du gjort saker med ditt bedrock konto så kommer allt detta att försvinna.

Börja med att logga in med båda dina konton i hubben.

När båda kontona är inloggade så tar du ditt java konto och skriver detta kommandot.

/linkaccount

Du kommer då få upp detta i chatten

"Log in as on bedrock and run /linkaccount 1111"

Du kommer i slutet få en fyrsiffrig kod som du ska skriva med. Denna är olika varje gång. Med ditt bedrock konto skriv /linkaccount 1111

skriv då istället koden du fick. När du skrivit in detta så kommer denna rutan dyka upp.
Nu kan du spela på 90gQopen vart du än är. Detta kommer leda till att bara ett av dina konton kommer kunna vara inne samtidigt men båda har tillgång till samma saker.

Om du av någon anledning skulle vilja ta bort kopplingen mellan dina konton skriv.

/unlinkaccount

Kopplingen kommer då att bli borttagen och båda kontona kan spela samtidigt igen men endast ditt java konto kommer ha tillgång till dina saker.

Nej!
    Moderatorer eller Admin kommer inte återställa items eller annat som blivit förlorat genom buggar eller att du dog. Spelet är så att man dör ibland och kan bli av med sina items eller liknande. Skulle vi återställa allas saker varje gång någon dog hade servern inte fungerat. Du får helt enkelt skaffa nya.