Survival

Det vanliga spelläget överlevnad, med några tillägg. Du väljer ett jobb och arbetar och samlar resurser i Resurs-världen, för att kunna köpa mark och bygga ditt hem i Survival (byggvärlden). Det finns skyltar för att välja jobb i Spawn. Där finns även en affär som du kan köpa och sälja de vanligaste blocken och sakerna i spelet.


Parkour

Trött på alla enformiga parkours? Hos oss är ingen parkour den andra lik. Logga in hos oss bara för att chatta och träffa andra spelare som gillar att parkoura eller hoppa runt i någon av våra 150+ olika parkours. Tycker du vi saknar något? Bygg din egna parkour och skicka den till oss, om vi gillar den så kanske vi lägger in den.


Skyblock

Spela själv eller med några kompisar på en liten ö med bland annat gräs, jord, ett träd, sand, en kaktus, lava och vatten. Sedan ska man bygga en stengenerator och utifrån detta, utveckla ön och klara av uppdrag för att kunna utveckla ön ytterligare.

KitPvP

Logga in och döda alla du ser med våra speciella kits som alla kan få tag på. Genom att döda folk eller klara parkours får du något vi kallar gQmynt, med dessa kan du köpa bland annat nya kits. Nya PvP-arenor man slåss i byggs och uppdateras kontinuerligt.

Creative

När du tröttnat på att känna dig begränsad av din förmåga att hitta rätt material. Kom in och bygg med kraftiga verktyg som WorldEdit och Voxelsniper och visa upp din kreativa sida.

Fängelsehålorna

Stamsites egna Parkourserver, följ med djup ned i fängelsehålorna och använd dina parkour kunskaper för att samla mynt och låsa upp nya banor! När du blivit tillräckligt bekväm så tävla med dina vänner om vem som är snabbast!