Sveriges största
Minecraft nätverk .

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett av landets i särklass bästa mötesplats för Minecraftspelare.

Över våra delserverar kan du delta i en rad olika aktiviteter, evenemang och spellägen. Med allt ifrån det klassiska överlevnadsläget Survival till det enklare och betydligt mer actionfyllda PvP-läget. Vi försöker ständigt utöka vårt utbud av spel och evenemang med nya och kreativa idéer.

Läs mer

Vårt nätverk

Tillsammans med 90gQopen och Skymine bildar vi Sveriges första riktiga Minecraft nätverk för att ytterligare föra samman och underlätta för våra spelare.

Något för alla

Vår styrka är inte bara baserad i vårt spelarantal, utan i vår fortsatta hängivenhet till att kunna erbjuda något för alla.

Survival

I det sedvanliga överlevnadsläget kämpar du mot naturens makter och nattens alla faror. Survival är Minecrafts äldsta kvarstående spelläge och det är också där man möter flest vänner! Förutom all historia så är det även här som spelares sanna kreativitet och entusiasm skiner starkast.

Parkour

En rad olika utmaningar med olika svårighetsgrader är att vänta sig i våra utmärkta parkour-banor! Vi erbjuder en varierad samling spännande och utmanande evenemang som lämpar sig väl till alla åldrar!

Kitpvp

Ta sabeln till stridens framkant i det här actionpackade spelläget. Bemästra de varierande klasserna för att erövra slagfältet och skingra din egen väg till toppen.

Creative

*Skriv en spännande text om creative* @coffeecurley

Skyblock

Skyblock är menat för den sanna äventyraren. Det är en av Minecrafts svåraste utmaningar. Här måste spelaren försöka överleva på så lite resurser som möjligt. En hink med vatten, en kaktus och ett ensamt träd är allt ögat kan se. Det här är sannerligen en värdig utmaning för en mästare!

Musical Blocks

Text.txt saknas @coffeecurley fixa en text

Vilka är vi?

Vi på 90gQopen är en ambitiös skara ungdomar och föräldrar som alla någon gång blev en del av serverns fantastiska gemenskap. Med tusentals timmar av erfarenhet, kämpar vi dag som natt för att göra Minecraft till det bästa det kan vara.