Vad innebär nätverket?

Vi kommer att slå ihop våra tre servrar till ett nätverk.

90gQopen

Vi slår upp portarna för tre klassiska "open"-spellägen, d.v.s. Survival, Parkour & KitPvP. IP-adressen open.90gq.se leder till nätverkshubben.

Gustafshamn

Vi importerar stadsvärlden Cities och all data. Genom att ansluta med IP-adressen gustafshamn.se teleporteras man direkt till Cities.

SKYMINE

Hit importerar vi vår Skyblockvärld från SKYMINE. Allt kommer fortfarande vara sig likt. IP-adressen skymine.se leder direkt till Skyblock.

90gQopen network

Tar Minecraft Till Varje Spelare

Survival

Det vanliga spelläget överlevnad, med några tillägg. Du väljer ett jobb och arbetar och samlar resurser i Resurs-världen, för att kunna köpa mark och bygga ditt hem i Survival (byggvärlden). Det finns skyltar för att välja jobb i Spawn. Där finns även en affär som du kan köpa och sälja de vanligaste blocken och sakerna i spelet.

Parkour

Trött på alla enformiga parkours? Hos oss är ingen parkour den andra lik. Logga in hos oss bara för att chatta och träffa andra spelare som gillar att parkoura eller hoppa runt i någon av våra 50+ olika parkours. Tycker du vi saknar något? Bygg din egna parkour och skicka den till oss, om vi gillar den så kanske vi lägger in den.

KitPvP

Logga in och döda alla du ser med våra speciella kits som alla kan få tag på. Genom att döda folk eller klara parkours får du något vi kallar gQmynt, med dessa kan du köpa bland annat nya kits. Nya PvP-arenor man slåss i byggs och uppdateras kontinuerligt.

Cities

Skapa en stad själv eller med dina vänner och utveckla den till att bli större och större! Betro spelare att få högre ranker inom staden som till exempel Vice borgmästare så underlättar det för dig som äger staden.

Skyblock

Spela själv eller med några kompisar på en liten ö med bland annat gräs, jord, ett träd, sand, en kaktus, lava och vatten. Sedan ska man bygga en stengenerator och utifrån detta, utveckla ön och klara av uppdrag för att kunna utveckla ön ytterligare.

Boat Wars

Slåss för att förstöra varandas båtar medan du skyddar din egna. Du behöver balansera anfall med försvar när du använder dina stratergier för att ta ut dina motståndare!

Har du någon fråga till oss?

Vänligen skicka in dina funderingar till 90gqopen@gmail.com medan vi arbetar med att laga detta formulär. Vårat mål är att besvara inkommande meddelanden inom 72 timmar.